onsdag 20. januar 2010

Til alle sjokolademumser! Jeg har et tips!


Jeg må bare tipse alle om en helt fantastisk sjokoladebutikk. Denne holder til på Galleriet i 1etg (for dere som ikke vet det, er det altså et kjøpesenter i Bergen by). Det er nok mange som vet om denne, men aldri har gått inn. Vel, GJØR DET! Du vil ikke angre. Jeg fikk først øynene opp for denne butikken da jeg var i byn en dag. Mamma hadde snart bursdag, og jeg tenkte nå som så idet jeg fikk forbi denne butikken at hun kanskje, som sjokolademums, hadde blitt glad for en liten ekstrapresang bestående av nettopp sjokolade.
Og siden har jeg handlet der til meg selv og andre. Butikkene har noen flotte ansatte som alltid er blid og hyggelig, og har full kontroll på butikkens varer. Ikke bare det, de har også tålmodighet til å gå å plukke i lang tid, der jeg står å lurer på hva den og den smaker, hvor mange jeg skal ha, om jeg skal ha mer osv.

Man kan altså få sjokolade i løsvekt, i esker og kjempefine gavepakninger. Dette er altså belgisk sjokolade og kvalitetskonfekt! Her finner du noe for enhver smak. De har også sukkerfri sjokolade for de som ønsker det.

Prøv! Du vil ikke angre!

1 kommentar:

Anonym sa...

namnam! får ta meg en tur der en dag :P
elin