mandag 7. februar 2011

Så var det mandag igjen.

Ja.. Og dagen er blitt brukt på dans med småjentene samt et kort styremøte. Godt med alt som er gjort.
Nå vurderer jeg å hive sengetøyet i vask før jeg legger meg.

Oh, shit! Jeg kom på i skrivende stund at jeg burde ha lest litt. Jeg skal nemlig ha litt "undervisning" i morgen. Dæven døtte, altså... Greitgreitgreit....

Ellers var det godt å komme tilbake på jobb i dag. Hadde en del mailer og litt "kontorarbeid" å ta igjen, så jeg måtte ta det før det bar ut i vinden. Friskt men kaldt.

Lunsjen vil jeg ikke påstå var vellykket. Jeg tror jeg kom over en dårlig suppe. Kort og greit; all maten kom i retur få minutter etter å ha forlatt kantinen.- Både suppe og fisk og poteter og alt som var. Godt var det at formen var helt fin etterpå.
Mindre kult var det at en jente vi har på utplassering satt i garderoben da jeg gikk inn på toalettet. Forhåpentligvis gikk hun ut derfra før jeg kastet opp. Hun har garantert satt seg noen tanker hvis hun fikk det med seg. Hvordan ville ikke det virke for meg om en jente gikk inn på do rett etter lunsj for å kaste opp - for å så komme tilbake i verkstedet fin i formen og jobbe videre?!

Søren, altså.....!

1 kommentar:

Cathrine sa...

Å ha en spiseforstyrrelse er jo forferdelig! SÅ mange har det, og mye av det kommer nok av dagens samfunn. Håper ingen misforsto det jeg skrev og tenkte "for en egoisme!". Det eneste jeg mente var "huff, håper ikke hun tror jeg lider av dette"