fredag 18. februar 2011

Home!

Da var jeg hjemme fra Geilo også etter en kjempeuke på Bardøla og kursing.
Som vanlig, er vi blitt skjemt bort der oppe, og jeg kan ikke si at jeg hater det.

Men i dag var det ikke noen som kunne hente meg i byn, så jeg måtte dra meg bort på bystasjonen for å ta bussen derfra. - Ikke er det kult når man har 3 bager og 1 pose. Du synes kanskje det høres mye ut? Vel, la meg forklare; èn vanlig bag med klær som skal rekke for 5 dager og kvelder (inkludert toalettveske og småting, èn liten bag med sko for å spare plass i den store (nei, jeg kan ikkje bare gå med ett par sko til alle slags antrekk og "situasjoner"), en pcveske, og tilslutt en pose med kursperm og bok + en pose chips, drikke og blader.

Ellers i dag, har jeg vært ganske effektiv. Ja, jeg har til og med shoppet litt... Og det som var oppsiget med shoppingen i dag, det var følgende: Jeg hadde noe bonusgreie for en "X" butikk... Dette gjaldt kun èn vare. - Men jeg kjøpte nå flere ting når jeg først var igang. Jeg bestemte meg såklart da å benytte meg av avslaget på det dyreste plagget, men før jeg fikk sagt noe, hadde vedkommende bak kassen trukket fra Xprosent fra hele beløpet. Gjett om jeg sparte masse penger, da!

Forresten; i London skjedde det noe spennende! Da jeg kom gående ut av et kjøpesenter i Oxford street, ble jeg stoppet av en pen dame med noen papirer i hånden. - Og jeg ble rett og slett spurt om å være med på fotoshoot. Men da hun fikk vite at jeg skulle hjem på søndagen, så gikk ikke det. Kjipt, men det var kjekt å bli spurt. 

Noen få bilder fra London. Laster opp litt og litt innimellom4 kommentarer:

Camilla sa...

Så utrolig kult Cathrine! :D Det siste bildet ligner nesten litt på den butikken der mr. bean står og pakker det smykket i love actually :p

Cathrine sa...

hehe, det husker eg ikkje =P

Anonym sa...

Så fin blogg :)

Cathrine sa...

tusen takk =)