tirsdag 23. februar 2010

En flott start på en Tirsdag...

Jeg våknet i dag 5 min før bussen gikk fra Storavannet der jeg hopper på. Jeg hadde da kunnet rukket bussen på Straume, men den gang ei i og med at det lå 2 tonn med snø oppå bilen og i innkjørselen. Så da var det bare til å pakke sakene og komme seg avgårde selv den lange veien. Fylt av mørklagte veier, snølagte veier, 80soner så langt man kan se, brøytekanter så brei at man risikerer livet ditt ved å kjøre forbi en bil i motgående felt.... - Og litt sånn.
Men jeg overlevde, og jeg kom fram. Riktignok en halvtime forseint, men jeg kom fram.

Misforstå meg rett, jeg har kjørt den veien en del ganger i mørke morgenstunder, men på det værste snøføret, er det ikke så veldig kjekt.

Nå har jeg lagt fram en del av en krydderkake jeg lå i fryseren for en stund siden, til tining. Er jeg heldig, tiner den ferdig slik at jeg får et jafs til jeg skal opp på TenSing. Skal nok ikke opp der før rundt kl 20, så har fortsatt god til. I mellomtiden, står tv'en på med "The 70's show", forbereder litt dans, og verker litt i foten.

Hva er det med den foten? Det kjennes ut som krampe.. Har hatt det et par ganger siden jul. En dag i romjulen da det begynte, trodde jeg alvorlig talt at jeg hadde fått blodpropp i foten. Var en skikkelig ekkel "vonde" i foten. Likner på krampe, men likevel annerledes. Og ikke noe strukket muskel. Og den gang hvertfall, gjorde det grisevondt når jeg la press på foten ved å sitte på huk, sitte på foten og lignende.. Jaja, det går nok over som alt annet.

*Et tilfeldig bilde fra Dyrkolbotn 2008*
-Meg og Yvonne i en kilekamp, og jeg vant såklart, mehe! Jeg satt såklart øverst, med taperen på bunn-
Snålt? - Ja...
Gøy? - Ja...

1 kommentar:

Yvonne sa...

Hahahhaha, dette husker jeg!