torsdag 14. juli 2011

Diverse, diverse...

I dag har det vært en spennende dag på jobb. Der skjedde det nemlig en hendelse der det ble mye oppmerksomhet og "oppstyr" rundt.. Dette dukket jo også opp i aviser, så da skal dere få muligheten til å lese det her.

Det var ikke noe fare for liv og helse, annet enn for de som måtte deale med dette, og selv om det her var snakk om eksplosjon, så hadde den heldigvis ikke tatt med seg hele terminalen, hehe.. Jeg gikk rundt å syntes at dette var utrolig spennende, og fulgte godt med på enhver brannbil, ambulanse, spesialist og politibil som kom. Hadde jeg jobbet med fagprøven i dag, hadde jeg nok gått på en smell. Jeg fikk nemlig kun gjort halvparten av det som var planen... Men hei, litt spenning er bra for magen, eller hva?

Bildet øverst i saken er forresten et eldre bilde. Terminalen er nemlig bygget på i seinere tid.

Jeg reiste direkte til sentrum i dag for å få tak i litt småting her og der, og nå må jeg bare få rumpen i gir og få begynt å lese. Jeg har nemlig mer enn nok å gjøre utenom. Trening ble det ikke noe av pga byturen, men siden jeg sliter med å sette meg ned å konsentrere meg med lesingen, kjøpte jeg meg et herlig stykke med konfekt-sjokoladekake. Denne skal jeg nå innta mens jeg leser som en liten motivasjonsdriver. Det bør hjelpe... Hvis ikke var det kanskje ikke nok kake....?!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

lykke til med videre lesing :-))

Cathrine sa...

Tusen hjertelig! =)