søndag 19. juni 2011

Say you're sorry!

Beklager, dårlig og lite skriving av meg for tiden. Det har gått i ett til konserten, og nå er konsertene over for denne gang. De gikk kjempefint, og både vi og publikum var fornøyd!
Det er så givende å jobbe med denne gjengen! Er heldig!

Uansett, jeg skulle ha filmet og tatt flere bilder, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Vi har et stramt program, og når konserten blir lenger en vanlig, ja da går det ut over den lille tiden vi har.

Nå ser jeg på Frasier og slapper av. Herlig! Tok meg fri fra jobb i morgen, og det angrer jeg ikke et sekund på! Det tar virkelig på å styre sånn på. Men SÅ er det hardkjør fram mot fagprøven. Blir ikke mer fridager nå, nei. Og lesing? - Ja, takk! Men vi sitter alltid igjen med en mindre kjekk følelse etter konsertene. Nå er vi ferdig med konserten vi har jobbet med flere måneder. Konserten vi har hatt x-antall timers møter om, øvd enda lenger til, hatt folkene rundt overalt - og nå er det sommerferie. - Fram til høsten, og da er det kjør fram mot intimkonserten i november. Men det å sitte igjen etter en konsert og vite at det ikke blir vanlig ts-kjør som vanlig; ja, det er rart. Slik er det vært år, men det er samme følelse år etter år. Heldigvis har vi grillavslutning på tirsdag med et tilbakeblikk på konserten. Det blir kjekt!

2 kommentarer:

balanserthverdag sa...

Hei:)
jeg har aldri hatt konsert.Men jeg drev med teater i mange år.Mye øving, testing,og nerver.Men når siste akt var spilt..ja da var det liksom samme spørsmål hver gang..hva nå??

Cathrine sa...

Ja, ikke sant?! veldig rar følelse