tirsdag 19. april 2011

Så du mener du det, du...?

For en tid tilbake siden, skrev jeg et lite innlegg om småting som irriterer meg. Jeg har forstått at det har vekket litt reaksjoner. For det første; om det er noen kjente som leser denne bloggen som føler seg truffet, så beklager jeg det. Det var ikke meningen at det skulle eventuelt skulle bli tolket slik. 
Innlegget ble skrevet på generelt basis etter å ha snakket med en på jobb (hehe, du vet hvem du er ;) ) om måten han alltid holder bestikket feil på, eller det faktum at han har hostet i en måned. - Og da blir det litt tull og tøys og snakk om det. Det ble også skrevet med litt humor, og igjen; på generelt basis. Ja, jeg irriterer meg nok litt over gjennomsnittet over ting, men jeg er ikkje spesielt spesiell av den grunn.
Og nei, jeg går ikke til enhver tid å irriterer meg over saker og ting.

Og til alle dere som slenger med leppen;; dere er ikke stort bedre der dere sitter å slenger til en person dere ikke kjenner om en liten filleting. Skjerp dere. Det blir rett og slett for dumt. Jeg tviler på at dere eg så perfekt.
Jeg legger ut min egen mening som jeg selv eier og har full rett til å mene, og da legger jeg den ut på min egen blogg. Ja, dere har også, som meg, full rett til å til å mene det dere vil og føler for, men så har det seg slik at der er noen ting man bør holde for seg selv. Drittslenging er, slik jeg ser det, ikke populært. - Heller ikke til/om mennesker dere ikke kjenner. Dere kommer ikke særlig langt med det.

Og sist jeg sjekket, tvang jeg ingen til å lese denne bloggen.

Så enten foreslår jeg at dere som en mindre pen i munnen vasker den og heller kommer med noe konstruktivt, eller lar være å komme med noe i det hele tatt. Jeg synes dessuten det er synd dere har så lite tro på deres egen mening at dere ikke legger med navn i samme slengen.

Og for guds skyld, mennesker " Hvorfor må du ha slike tenner? Det irriterer meg" - Hvor mye rabalder skal man lage ut av uttalelser som det? Ta det med en klype salt og le litt, da vel... 
-Er det rart det er krig i verden...?

2 kommentarer:

Ida sa...

Enig. Altfor mye mobbing på nett!

Milli sa...

Godt sagt snupp :)