onsdag 31. mars 2010

Påskeferie.

Ah, det er deilig å bare sitte på rumpen en stund. Se på tv, henge litt på nettet. Isted koste jeg meg med popcorn og Farmen. Og nå et glass brus. Det går en film på tv3 for øyeblikket. - Kalt "The perfect man" om jeg ikke tar helt feil. Jeg er ikke superfan av Hillary Duff, men det duger. Filmen er søt.


Velvel, i dag kjørte jeg utover på jobb siden bussen ikke gikk så tidlig tilbake fra Sture (halv dag). Og til tross for at det er blitt en del lysere, så er det fortsatt ikke noe kjekt å kjøre utover den veien. Svinger, 80-sone, og langlys halve veien.. Det beste er når det kommer en bil mot deg - gjerne i en sving, og til tross for at langlysene er av, blir lysene så sterk i forhold til all mørket rundt deg (for ja, mye av veien er ikkje opplyst i det hele tatt), så du blir så blendet at du ikke ser bredden på bilen. Og sidespeilet hjelper det lite å se i p.g.a mørket.. Så du bare legger deg så langt til siden som du tør mens du håper på det beste. Huff, er ikke noe spesielt kjekt. Heldigvis slipper jeg å gjøre det ofte, og all isen og snøen er borte (hvis du ser vekk ifra snøen, isen og kuldegradene i går morges).

Velvel, føles ikke alltid slik.. I og med at mine felger på min gamle bil, gjør at bilen lever litt sitt eget liv på veien...


Nok sutring. Hatt en fin dag? =)
--> Tilfeldig bilde fra hytten - tatt for to uker siden

Ingen kommentarer: