mandag 29. mars 2010

Honey, I'm baack!

Da var jeg tilbake! Har vært en god stund uten blogging nå. Har rett og slett bare ikke orket å sette meg ned å skrive. Men då har jeg fått litt energi igjen, så nå blir det saker :)

Deilig med påske, ikke sant? Vel, jeg har ikke påskeferie før onsdag, og da har jeg heldigvis halv dag på jobb. Det blir godt med noen dager nå! Og i mellomtiden har jeg faktisk fri fra barneturnen også! Gud, hvor godt! Det er kjekt på treningene, men jeg må nok innrømme det at det ikke alltid er like fristende å vie hele mandagskvelden rett etter jobb til å trene tre parti med småbarn... Og vie torsdagen til enda et parti. De dagene er liksom bare opptatt - de er brukt. Så det er godt med litt fri de dagene innimellom. Nå er det kun ut april igjen, så er det sommerferie helt til september. Og i den perioden får jeg altså mandagene og torsdagene til å trene selv, slappe av, bruke med venner og alt det andre fine.

Nå har jeg nettopp spist det siste kakestykket av den deilige kaken. Den er skikkelig, skikkelig god. En kake, som dere ser, skal være flytende. Ahh! - Og prikken over I'en; en liten dæsj med Cola. (slapp av, er en rest fra helgen) 

NB! NB! NB!
Dere må si om headeren og bilde av kaken over, vises kun som kryss, for det gjør det nemlig her. Er en mulighet for at jeg må ordne flash eller noe. Vær snill å gi en tilbakemeldingn

Kommer en video etterpå, så vent å se ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg kan se bilde av den rennende kaken din helt fint! hehe :-)

Anita

Cathrine sa...

hehe, det e flott =D