søndag 1. april 2012

Betennelse i hinnen

I lengre tid har jeg gått med smerter i venstre legg i perioder. Det har kommet i perioder, men jeg har aldri tenkt stort over det og heller aldri tenkt over når det kommer.

I dag tenkte jeg ordentlig gjennom det og kom til å tenke på at "hei... beinhinnebetennelse". Det ble litt google og forhøring på på facebook før jeg bestemte meg å komme med på legevakten. Det er jo søndag og hadde litt tid til overs. - Og om det var betennelse, og jeg har gått med det så lenge, så var det på tide å få gjort noe med det.

Etter ventetid på legevakten kom jeg inn og jeg hadde rett; det var beinhinnebetennelse. Nå blir det medisiner og noen rolige dager framover. Heldigvis for meg er det påskeferie fra faste aktiviteter slik at jeg får litt ro i ræven. Men jeg må jo holde meg unna treningsstudioet også. Hvertfall beina... - Og så får jeg unngå å løfte tungt og denslags på jobb i dagene framover.

Når foten forhåpentligvis har roet seg er det tilbake i daglidags gjenge, og så skal jeg denne gang legge merke til hva foten reagerer på. Så får vi se om det blir fysioterapi på meg etterhvert. - Jeg vet ikkje når jeg skal få tid til noe slikt, men det er verdt det bare jeg får trene som vanlig.

Noen flere som har erfaring med beinhinnebetennelse og gjerne beinhinnebetennelse i skinnleggen?

1 kommentar:

JM sa...

Jeg har aldri hatt noen beinhinnebetennelse, faktisk aldri hørt om det :/
Men skal til legen selv imorgen siden jeg har en ekkel klump på håndleddet..