onsdag 16. juni 2010

L'oreal Perfect Clean

Da kan jeg komme med en anbefaling.
Har prøvd et nytt produkt fra L'oreal som sikkert de fleste har sett på reklame i disse tider. Er altså et renseprodukt, og fant ut at denne måtte jeg prøve.
Det finnes disse tre typene som vist på bildet. Den blå går til normal og kombinert hud og inneholder ikke olje, den rosa går til sensitiv hud og inneholder ikke såpe, og den oransje går til alle slags hudtyper.
Jeg har da den blå.
Det du gjør, eg å væter ansiktet litt før du popper ut "svampen", tar noen dråper på denne og masserer godt i ansiktet. Det er ikke en svamp, men en myk og fleksibel gummisak med massasje"tutter" på. Disse er herlig å massere ansiktet med, og gjør ansiktet glødende og mykt som en babyrumpe. Når du har massert ansiktet godt og og det er skummet godt, tar du å skyller godt av, smører en god fuktighetskrem på og that's it! Den såkalte svampen kan du poppe inn i hullet på flasken igjen, eller feste den på speilen eller flisene på badet - og der henger den.
Anbefales =)

7 kommentarer:

Anonym sa...

hvordan funker det?

Anonym sa...

Bruker du den hver eneste dag?

Anonym sa...

hvor får man kjøpt dem?

Anonym sa...

hvor mye kosta den?

Anonym sa...

herregud, kjøpes på vanlige matbutikker.

Anonym sa...

Man får kjøpt dem i vanlige matbutikker, jeg kjøpte den på ica, og den kosta 73,40 kr..

Anonym sa...

Jeg har også den blåe <3 Har bare brukt den en gang, men den er kjempe deilig! Jeg pleier å bruke den hver søndag, fordi det er da jeg får tid:P