søndag 1. januar 2012

IsaDora - Chelsea Red

Godt Nytt År!

Jeg håper at alle hadde en fin dag og kveld i går!

Her er en neglelakk fra IsaDora som jeg kjøpte litt før jul som jeg også hadde tenkt å teste litt tidligere i desember. Men jeg kjenner at eg har litt "frykt" for rød neglelakk. Jeg har vel kun gått med det et fåtall ganger, og sist for mange, mange år siden. Jeg har fått for meg for lengst at det er eldre, pene damer som går med rød neglelakk. Det er så skrikende og gjør så mye av seg. - Det samme med svart til tross for at den er i andre enden av fargekartet nærmest.

Velvel, jeg falt uansett for denne fine, blodrøde fargen i butikken. - Og i dag hoppet jeg i det. Knallfin farge, men jeg får se hvor mye jeg går med den til hverdags utenom fest og høytid. - Velvel, nå går ikke jeg stort med neglelakk. Det passer liksom ikke helt sammen med yrket mitt.
Er det noe jeg liker å freshe opp neglene med derimot, så er det fransk manikyr. Det er alltid en slager for meg for å "toppe det litt".  - Og det er som oftes også det det lander på.

På onsdag skal jeg og TenSinglederne være med å lage og opptre på Juletrefest på en barneskole (tradisjon tro), så de røde neglene får gjerne være i fred til den tid. (Ja, vi skal jo være norske nisser, såklart)


Fargen er helt blodrød, men det kommer desverre ikke godt nok fram på bildet. - Det er nettopp denne rødfargen jeg faller litt før. Nemlig den litt røffere rød.


4 kommentarer:

Mira sa...

Elsker rød neglelakk - og denne var ikke et unntak! Er så fint med dyprødt til juletidene :)

JM sa...

Den ser nydelig ut! Blodrøde og dyplilla lakker er så fine :)
Godt nyttår!

Hanne (med nystartet salgsblogg) sa...

Personlighet har vel mye å si for hvor "skrikende" eller "pent/damete" det blir.. Jeg synes rød neglelakk er rålekkert, og den fargen der er jo perfekt!

Lykke til med nisseopptredenen :)

Cathrine sa...

Hanne, det har du nok rett i. =) Og tusen takk ;)