søndag 21. august 2011

New shoes og ferie

I går ble kvelden tilbrakt på Kaizers Orchestra konsert. Og fy flate for en konsert! Har jeg noen gang uttrykt hvor mye jeg elsker Kaizers? Jeg vet ikke hvor mange år jeg har hørt på dem, men det begynner å bli en del år - og det slutter heller ikke her. De vet virkelig hvordan å eie en scene! Damn!

Det er jo som vanlig ikke lov å ta bilder Jeg angrer nå på at jeg ikke tok noe, men jeg prioriterte å ha armene oppi været for å gjøre andre ting enn å knipse. Dessuten var det så himla trangt. Man kunne risikere å ta hendene nedi buksen på den foran deg istedet for din egen veske.... Det er faktisk litt morsomt å tenke på hvor trangt man egentlig står under en konsert. "Som sild i tønne" er liksom ikke nok.
Men vi var heldig med været. Været lettet opp før konserten, og de første dråpene kom ikke før de rundt to siste sangene.

Tankene mine nå svirrer rundt ferie. Jeg har nemlig ferie en uke. Og det blir godt. Jeg har de siste dagene ikke hatt klokke på. Det er jo noe jeg alltid har, fridager eller ikke. Jeg liker å få noe ut av dagene. Men nå har jeg unnet meg søvn. I dag sov jeg til klokken var over to, og jeg er egentlig ikke så lei meg som jeg pleier å være over å "kaset vekk en hel dag" =) Ryggen er derimot ikke i ekstase over å ligge for lenge.

Et nytt innkjøp. Disse er i skinn, så disse blir nok knakanes god å gå med. Høst, here I come!

2 kommentarer:

Elizabeth sa...

Stilige sko du har kjøpt deg :D

Cathrine sa...

Tusen takk =)