mandag 1. august 2011

Nei, nei og atter nei!

Atter en dag er gått uten at jeg har fått lest ordentlig. Lysten = null! NULL! Det er ikke det at jeg ikke ser fram til fagprøven. Men jeg trenger ferie. Jeg er både sliten og lei av å til enhver tid ha prøven i hodet. - Dårlig samvittighet får jeg bare ved å se tv. - Jeg kunne jo ha lest istedet.
Men jeg MÅ. Jeg sier det til meg selv hele tiden, men det virker ikke i disse dager. Men jeg likevel.
Dagen jeg går hjem med fagbrevet i boks skal virkelig nytes!!! Kun 4 arbeidsdager igjen før det er igang.

Jeg må også på avvenning.- Komme meg opp på morgenen slik at jeg kan lage meg ordentlig frokost og roe an litt. Det er viktig under fagprøven. Få nok søvn og får startet dagen med et ordentlig måltid. Den siste tiden har jeg nemlig stått opp 10-15 min før jeg må ut av døren. Det er rett og slett vondt å stå opp. Uansett når på kvelden jeg legger meg, så er og forblir morgenene tunge. Man blir bare ikke vant med å stå opp så tidlig som jeg gjør.

I morgen venter jeg ny pc i posten, og skal da bare få innstallert Office. Da bringer jeg den med meg på jobb framover. Planen er å lese/skrive på bussen både til og fra jobb. Jeg bruker tross alt 10-11 timer på tur/retur. Bortkastet tid, spesielt nå før fagprøven.

Pc'en jeg bruker nå er pc jeg fikk billig på skolen, og som ikke er batterikapasitet igjen på.
- Så planen er nå å komme seg i seng, få laget seg skikkelig frokost og spise den hjemme, lage noe varm drikke, ta med meg pc'en på arbeidsbussen og bruke tiden ordentlig.

Ingen kommentarer: