mandag 29. august 2011

Jeg vet, jeg VET!

Jeg lovet en video i går. Vel, når jeg kom hjem på kvelden, hadde spist, skulle filme og så legge meg, ja da gikk kameraet tomt for batteri. Så.... Den kommer... Bah....

Velvel, nå er en ny høst på vei, og et nytt år med TenSing. Dvs at jeg nå sitter å forbereder ny dans til første øvelse med dansegruppen i morgen. Så dere vil ikke høre stort mer fra meg i kveld, tror jeg.
Men først skal jeg se en episode eller to med Frasier. Fikk nemlig to nye sesonger i posten, og her går sesongene unna! Kjøper to sesonger om gangen, men de går til tider så fort unna at jeg kunne like gjerne spart shippingkostnadene ved å bestille "en haug" når jeg først bestiller.

- Ja, og så var det vafler da. Har hatt lyst på vafler i dag sammen med mitt nye syltetøy. Vi får se om tiden strekker til. Det bør den! Kunne såklart ha droppet en episode med Frasier og spart litt tid slik at... - Nei.

2 kommentarer:

Lina sa...

Vafler er kjempe godt med syltetøy, hehe!

Skal desverre ikke det! For dansingen jeg går på har flyttet til tirsdagen :( Men det var utrolig kjekt der oppe! knanskje jeg kommer igjen en senere tid :-D

Cathrine sa...

Åh, det var synd!
Ja, får håpe du kommer tilbake. Var kjekt å ha deg der!