lørdag 1. januar 2011

Frustrasjon!

 Jeg sitter her som en frustrert skriver og føler for å eksplodere. Nå skal det ut...
Jeg tror ikke jeg er den eneste personen som har denne formeningen.
Noe av det med motbydelige jeg vet, det er jenter, helst fra 14 - 17 - gjerne eldre om man er uheldig, som virkelig har eksepsjonelle tanker om seg selv. - Som tror de kan slenge med leppen i vildens sky - de er jo verdens dronninger! Som lyn fra klar himmel kan de åpne de trutede, rosa leppene sine og fyre løs med det styggeste ordene i de kan, og en gang i blant engelske sitater (om man kan kalle det det) fra google, som f.eks
" This is my cup of care \_/ oh look it's empty! ". Jeg tror ikke det finnes ord som kan beskrive de forbanna følelsen av sinne jeg føler mot sånne små, frekke jenter. 


Hva er hensikten med å komme med sånt dritt? Såklart, de får jo rykte på seg til å være veldig, veldig tøffe. Ingen tør å yppe med jenter som skriver tøffe ord via nettet. Så overdådige jenter som dem trenger jo ikke venner! Den ser jo jeg også!


Nei, men alvorlig talt. Deres hensikt med livet (eller tenårene) er tydeligvis å slenge mest mulig, bli mest mulig mislikt, få flest mulig fiender og uvenner, og leve alene.


Jeg håper dere får det som dere ønsker! Dere fortjener ikke medfølelse fra en flue! Jeg håper dere en dag i et voksent liv kan se tilbake på alt der crap'et dere har dritte på leggen med. Vi får da se hvor stolte dere er over å ha skapt så mye hat.


Jeg vet ikke med resten, med mine mål og hensikter, i motsetninger til noen andre jenter i denne verden, er å bli likt, få mange og gode venner, og kunne fortjene det gode man får
Jeg blir dårlig og flau på deres vegne...... Ufyselige jenter!5 kommentarer:

Elizabeth sa...

Eg kunne ikkje vært meir enig! Applaus :)

Cathrine sa...

Jo, takk :) De hadde fortjent en lusing

Jessica Kristiansen sa...

noen spesielle du hinter til? :))

Cathrine sa...

:))

Cathrine sa...

:))