søndag 5. desember 2010

Så var det over.

- Juleoppvisningen med barna, altså.
Jeg satt i flere timer på lørdag og en stund i morgen for å gjøre ferdig noen blomster det ene partiet skulle ha i håret. Men resultatet ble vellykket, og jente så nokså søt ut med de på.
Nå er det godt å få satt seg litt... Gårsdagen gikk nemlig på å løpe rundt å lete etter julebord kjole... Kort og greit: Jeg letet lenge, fant en fin sak, ikke rett str, kjøpe den likevel, fant enda en brukenes sak (til nederdelen av kroppen), bruke den som kriseløsning, kjøre til Sartor for å få byttet første fine sak i en annen størrelse, dette er en kolleksjon som kun to butikker hadde, bytte kjole og få refundert pengene, lete mer, finne noe som er ok, komme hjem, ting så ikke like kult ut likevel i sammensetting, lete i klesskap, finne noe som jeg egentlig ikke var fornøyd med, løpe ut døren.
Kjekt?  ...Ja...

Her er bilder fra blomstene... Det var 14 stk, og flere enn det som er på bildet. i tillegg til de som er der, var det også 14 små som skulle limes på de store, alle skulle "glitres", litt gullpunkt i midten og kronbland bøydes litt på så man fikk litt liv i de... Glemte å ta bildet av resultatet.

Mye klippearbeid.

3 kommentarer:

Cathrine sa...

* og en stund i morges

Janne sa...

SV: Takk :o)
Juleoppvisning med barn er herlig av og til. Jobber som lærer, så jeg får min del av dette denne måneden :o)

Cathrine sa...

Så kjekt! Barn er gode greier