torsdag 2. desember 2010

Laget nytt armbånd, kjøpt nye tøflus'er

Laber blogging om dagen av ulike grunner.
Dagen i dag er blitt brukt til avslapping og kvalitetstid med telysene. Nå venter snart dusjen, litt rydding, og etterfulgt av litt litteratur på sengen.

Har forsåvidt ikke så mye å komme med i dag. Kom meg tilbake på jobb i morges, og morgenen begynte heldigvis ganske bra, hvis man ser bortifra evig trøtthet. - (som forsåvidt bare varte til jeg hadde kommet meg opp av sengen).
I og med at jeg fortsatt bor hjemme, så går det fortsatt i faste tradisjoner om julen som f.eks julekalender. - Ingen kan komme å si at det ikke er kjekt med julekalender.
Anywho: i pakken i dag fant jeg en bok som inneholdt oppskrifter på julekaker, drikker, sjokolade, desserter o.l.
Mamsn er så søt, for jeg sa nylig at jeg ville bake en del julekaker i år. - And guess what!
Sammen med pakken fant jeg et søtt julekort med enda søtere ord fra ho mor. Hva skulle man gjort uten familie, sier bare jeg!
Ellers, så kjøpte jeg nylig nye tøfler. Mine "gamle" var blitt så slitt, og gaffateipen under på sålen var blitt rimelig glatt. - Jeg så meg rett og slett til tvunget til å kjøpe nye snarest for å unngå katastrofe på stuegulvet.

Jeg er ikke akkurat fan av UGGs, men i og med at jeg er in love i strikk, og er avhengig av tøfler som faktisk er varm OG går over ankelen, så havnet valget på disse... (de fleste ser gjerne hvor designet er tatt fra)


Utenom alt dette, så har jeg laget et nytt armbånd. Hvem det er til; det legger jeg ikke ut her =)

4 kommentarer:

Elin sa...

Så fint armbånd du har laget!! Kule tøfluser også - det er sikkert kjekt å ha der hjemme i kulden :P

Cathrine sa...

ja, du ska få FRYSE når du kommer hjem!!!

Maren sa...

sv; Hahahah, takk <3

marianne sørlie :) sa...

sv: takk :D