tirsdag 3. mai 2011

En rar følelse...

Da var jeg ferdig hos tannlegen for denne gang. Det ble altså rotfylling på meg. Vi hadde rett; det var en infeksjon. Så nå har jeg fått en ny time i juni for å gjøre akkurat det samme en gang til, da dette er en del av prosessen. Det er godt ut i juni fordi tannlegen var rett og slett booket i lang tid, men de skulle gi meg en lyd om de fikk avbestillinger. Nå får vi bare se om de har klart å reingjøre alt ordentlig, for hvis ikke, og smertene begynner på an igjen, ja da bærer det enda tidligere inn en planlagt.

For dere som ikkje vet hva en rotfylling går ut på, så kan dere lese og se bilder her.

Etter en god bedøvelse gjorde det på ingen måte vondt. Noen har gjerne dårlig erfaring med rotfylling, men for min del gikk det, som sagt, veldig greit. Jeg kjente såvidt iling under skylling, men det var ingen sak. Ellers, så kunne det kjenne som om tannlegen brukte noe som kunne kjentes (jeg hadde øynene lukket under hele prosessen) ut som små piperensere som hun dro fram og tilbake i tannen. Ikke vondt, men en spesiell følelse.

Akkurat nå sitter jeg igjen med den veldig dominerende smaken av tannlegebehandling, selv etter kake, middag og drops. Forløpig har jeg også vært veldig heldig ved å slippe unna smerte da bedøvelsen gikk ut, og også enda føles det bra. Men jeg lo godt av meg selv i bilen der jeg satt å lesbet for meg selv. Tungen var nemlig i sin egen lille verden.

Jeg fikk også tatt meg en tur til byn for å levere en gave til min søster fra meg og min bror (som hun skulle hatt i februar), og på veien fikk jeg også kjøpt to kakestykker fra Lerøy butikk. Dette er da en mørk, herlig konfektsjokoladekake som er helt lik den de selger på Deli De Luca. Så da satt vi oss ut i solen og koste oss med disse. Samtidig fikk jeg levert fra meg noen armbånd, så da blir det litt ekstra cash der også...

Jeg synes selv jeg er veldig, veldig flink til å takle tannlegebesøk og denslag. Jeg er igrunn veldig nervøs, men er flink til å roe meg selv ned og takle smerte. Pga dette, gikk jeg innom Mac på veien hjem. Der fikk jeg både prøvd og kjøpt med to nye leppestifter.

Kan vise og fortelle dere fargen i neste video jeg legger ut. Det er hvertfall enda en brun, da jeg er ekstremt glad i brune og nude lips, og en bærfarget med litt rødt i.
 Noen flere som føler at designet minner om noe spesielt...?

2 kommentarer:

Qtie sa...

Inntektene av Viva Glam går 100 % til å støtte HIV og AIDS rammede.
Lady Gaga er vår talsperson der.

Elizabeth sa...

Hehe, designet minnet om noe spesielt ja ;)