onsdag 30. desember 2009

Yeah.. Well...

Da sitter jeg her å ser på "den helskrudde professoren 2". Søt, kan anbefales! Ellers sitter jeg og nyter litt kald Cola... Pretty nice ;)


Det er så jækla mye snø for tiden... Jeg har måkt og måkt.. Og jeg kjenner det godt i ryggen! Måking er nok ikke det mest ergonomiske man kan drive med, nei. Men skal ikke klage, snø er konge..!


Såeh.. Det har jo vært julaften, og med den følger det med gaver... Jeg fikk litt forskjellig i år, både tuppeweare (jeg gidd ikke sjekke skrivemåten, er det rett?), tights, kjole, peng, øredobber, en deilig kalender, en digitalramme, en neglelakk, sjokolade, tegninger.. Ja, kanskje jeg har husket alt...


Var på Vestkanten i dag en tur, og gud bedre hvor biler det var. Men det gikk. Vi er jo inne i tilbuds- og byttedagene. - Det merkes!

Vel, jeg kjøpte litt. To sølvringer, en jakke til halv pris, en "dongeriskjorte" selv om det ikke er helt dongeri tror jeg, hehe.. Men den har den looken. Og så en rutete skjorte til halv pris. Mye penger gikk, bah.. Jeg som skulle spare til noe hemmelig...


For rundt en uke siden, fikk jeg min nye mobil i posten. Gud, hvor deilig den er! Helt fantastisk! Og svart såklart, så den matcher kameraet mitt.


Stem borti her et sted; skal jeg skrive bokmål eller bergensk? Litt usikker...

1 kommentar:

Anonym sa...

bokmål :)