søndag 30. august 2009

Da var det blogging igjen. Har igjen fått et lite blogg-kick etter å ha lest
litt på følgende blogg: http://heidialexandraolsen.blogg.no/ Denne er kanskje kjent for de som liker å følge med på kjente blogger. Mener at den ligger på toppblogg (?) om det er det nettsiden heter.

Dette er da altså en jente på 14-15 år som skriver om livet sitt og mest av alt; mote og skjønnhet. De som sniker innom denne bloggen, forstår nok ganske tidlig at sminke og ROSA saker og ting er livet hennes. Jeg leser nok denne underholdningens skyld. Hun er jo tross alt ganske... blond i sine formeninger og bokstavelig talt utseendet i det hele tatt. Det er rett og slett ganske morsomt =D *tommelen opp*

Ellers, så blir dette en blogg venner og kjente kan lese for nettopp underholdningens skyld. Blir nok sikkert litt om dagene mine, det jeg driver med, jobben osv.

Men i dag har jeg ikke noe spesielt å skrive om annet at jeg har vært på nok en kurshelg på Stord denne helgen. Veldig kjekt og lærerikt, men nå er jeg sliten..

(Har ikke noe eget kamera, så blir ikke så mange bilder med det første på denne bloggen her, men vi får se når jeg begynner å få lønningene mine... Sove godt alle sammen =)

Ingen kommentarer: